Flyttfirma Solna

Flyttfirma Solna

FlyttDirekt – flyttfirma Solna

VI GER DIG

Kvalitet

FlyttDirekt strävar alltid efter att vara det självklara valet av flyttfirma för dig i Solna. Därför levererar vi service av högsta kvalitet och med omsorg för våra kunder. Varje föremål hanteras med uppmärksamhet och respekt, och vårt mål är att din flytt ska bli så smidig som möjligt.

Erfarenhet

Med över 15 års erfarenhet av branschen är vi en pålitlig partner för din flytt. Vårt team har omfattande erfarenhet och kompetens inom flytt och städ. Vi har hanterat allt från pianoflytt till omfattande företagsflyttning. Vi säkerställer att din flytt utförs på bästa sätt.

Effektivitet

Vi förstår vikten av att effektivt hantera flyttprocessen. Med effektiv planering och noggrann logistik ser vi till att din flytt blir smidig och bekymmersfri. Oavsett om du behöver hjälp med flytthjälp eller flyttstädning, erbjuder vi snabba och effektiva lösningar.

DET VI ERBJUDER

Flyttfirma Solna

FlyttDirekt är din självklara partner för flytthjälp och städning i samband med flytten. Vår verksamhet bygger på värden som kvalitet, erfarenhet, och effektivitet. Med ett engagerat team som sätter kundnöjdhet i första rummet, har vi etablerat oss som en av Stockholms ledande flyttfirmor. Vill du bli kontaktad? Klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Östbergatorg 1, 125 73 Älvsjö

Ring oss

076-162 20 85

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär